Folkekirkens Nødhjælp

Hjælp verdens fattigste og tilmeld dig som indsamler til Folkekirkens Nødhjælp d. 10. marts

I 2024 samler Folkekirkens Nødhjælp ind til mennesker, som rammes af katastrofer. Af krig, konflikter og klimaforandringerne, der får større og større konsekvenser. Det er efter cyklonen i Malawi, oversvømmelserne i Sydsudan eller angreb i Gaza og Ukraine. Det er lige dér, midt i katastrofen, at udsatte mennesker har brug for akut nødhjælp for at overleve.

Pengene går til at uddele bl.a. mad, varme tæpper, et sikkert sted at bo eller penge, så de ramte selv kan bestemme, hvad de har brug for.

TILMELD dig som indsamler på blivindsamler.noedhjaelp.dk 

En rute tager normalt 2-3 timer at gå, og som regel når man at salme ca. 1.000 kroner ind. Du kan læse mere om indsamlingen på Folkekirkens Nødhjælps indsamling HER.

Vi sørger for lidt kaffe og te til turen.

NB: Børn under 11 år skal samle ind sammen med en voksen. Børn og unge mellem 11 og 18 år skal samle ind to og to. Voksne over 18 år kan samle ind alene eller med andre. 

 

3 andre gode grunde til at blive indsamler

  1. Du planter et træ. For hver indsamler, der melder sig, planter vi et træ i Malawi. Det er et af de lande, der er hårdest ramt af både sultkatastrofe og klimakrise.
  2. Du får tid med dine nærmeste. Hvad med at samle ind sammen med en, du holder af? Det kunne f.eks. være din kæreste, dit barn, din mor eller måske den ven, du ser alt for sjældent?
  3. Du ser din by fra nye vinkler. Du vælger selv, hvilken indsamlingsrute, du vil gå. Så hvad med at benytte anledningen til at komme ud og lære din by lidt bedre at kende?

TILMELD dig som indsamler på blivindsamler.noedhjaelp.dk