Her finder du en oversigt over alt det der sker i sognet.

Vi har delt aktiviteterne op i nogle hovedgrupper så du let kan få overblik over hvad der sker i de kommende uger og måneder.

Til nogle af begivenhederne kan der være tilknyttet bilag, det kan være program, sangark eller baggrundsmateriale til et foredrag. Disse kan hentes ved at klikke på et link.

Musik i Gentofte Kirke

Gentofte Kirke danner hvert år rammen om et stort antal klassiske koncerter. Ved de månedlige fyraftenskoncerter bydes der på er varieret program af solister og kammermusikkere på højeste niveau. Jævnligt fremføres der større værker og kantater for kor og orkester af komponister som Bach og Händel. Desuden har Det Danske Pigekor og Det Danske Juniorkor, og kirkens professionelle Kantori også hjemsted i kirken, der alle bidrager til kirkens rige musikliv.

Tilmeld Nyhedsbrev

Hold dig orienteret om kirkens aktiviteter og arrangementer