Minikonfirmand

At være "minikonfirmand" er Gentofte Kirkes tilbud om undervisning i kristendom for børn på 3. klassetrin.

Undervisningen er bygget op omkring bibelens fortællinger, som vi arbejder med igennem leg, sang, samtaler og formgivning. I de forgangne år har vi bl.a. lavet kristuskranse, malet billeder i forbindelse med temaet VAND og lavet engle af perler, ståltråd, madpapir og gamle salmebøger!  Vi skal også udforske og lære kirken at kende med orgel, alter, prædikestol, lysglobe, loft og tårn med de imponerende kirkeklokker angel

Hvornår: Mandag den 29. januar til og med fredag den 2. februar 2018

Tidspunkt: Efter skoletid til kl. 16:30

Afslutning: Fredag den 2. februar afslutter vi forløbet med en gudstjeneste, som børnene selv har været med til at tilrettelægge. Efter gudstjenesten er der hyggeafslutning i sognegården, hvor hvert barn modtager et diplom. Her er der også lejlighed til at høre og se, hvad børnene ellers har bedrevet.

Praktisk: Vi henter børnene i klasserne og de kan hentes ved kirken eller kører hjem selv, hvis de har fået tilladelse fra far eller mor.

Undervisere: Sognepræst Hanne Bang, stud. theol. Thomas Neergaard og cand.mag. i kristendomshistorie Inger Ravn.