Corona-krise

Alle gudstjenester og aktiviteter er foreløbig aflyst indtil 10. maj

Begravelser og bisættelser kan aftales med en af præsterne

Kordegnekontoret er ligeledes lukket for personlig henvendelse.

Henvendelse kan ske på telefon 39 65 05 03 eller e-mail

Alle henvendelser vedrørende kirkegården skal ske til Mariebjerg kirkegård telefon 39 98 00 86

e-mail: kirkegaardene@gentofte.dk

Kære alle borgere i Gentofte sogn

Nok er kirken lukket, og I kan ikke komme til kirken

Det skal ikke hindre kirken i at komme til jer. Præsterne i Gentofte kirke Dorte Østergaard Christensen, Lotte Nielsen Forchammer og Hanne Bang er klar til at tage imod opkald og tage samtaler med alle, der har brug for det. Hvis du er i karantæne, eller ikke tør gå på gaden, er du alene og har brug for en at tale med, så ring/sms og vi ringer tilbage. Vi kan også henvise til hjælp med indkøb m.v. Vi står sammen, vi tænker på hinanden, vi hjælper hinanden, og vi be'r for hinanden. Lotte Forchammer vikarierer for sognepræst Adam Garff, som har barselsorlov i periode 16. marts – 20. juni.
Hanne: 24 85 06 35, Dorte: 40 12 99 98, Lotte: 24 24 43 34 (gyldigt fra den 17. marts)

Derudover er det muligt dels at høre den radiotransmitterede gudstjeneste fra Københavns Domkirke, som sendes søndage kl. 10:00 på P1.

Vigtige informationer vil blive uploadet på kirkens hjemmeside eller som opslag på sognegårdens vindue.