Kære alle borgere i Gentofte sogn

Nok er kirken lukket, og I kan ikke komme til kirken

Det skal ikke hindre kirken i at komme til jer. Præsterne i Gentofte kirke Dorte Østergaard Christensen, Lotte Nielsen Forchammer og Hanne Bang er klar til at tage imod opkald og tage samtaler med alle, der har brug for det. Hvis du er i karantæne, eller ikke tør gå på gaden, er du alene og har brug for en at tale med, så ring/sms og vi ringer tilbage. Vi kan også henvise til hjælp med indkøb m.v. Vi står sammen, vi tænker på hinanden, vi hjælper hinanden, og vi be'r for hinanden. Lotte Forchammer vikarierer for sognepræst Adam Garff, som har barselsorlov i periode 16. marts – 20. juni.
Hanne: 24 85 06 35, Dorte: 40 12 99 98, Lotte: 24 24 43 34 (gyldigt fra den 17. marts)

Derudover er det muligt dels at høre den radiotransmitterede gudstjeneste fra Københavns Domkirke, som sendes søndage kl. 10.00 på P1. Fik du ikke hørt gudstjeneste den 15. marts, så følger et link her: Og dels på Facebook at høre og se Peter Birch, provst i Gentofte provsti, som giver denne søndag opbyggelige ord med på vejen: Link

Vigtige informationer vil blive uploadet på kirkens Facebook https://www.facebook.com/Gentofte.sogn/ eller på kirkens hjemmeside www.gentoftekirke.dk eller som opslag på sognegårdens vindue.