FØR SØNDAGEN. Se video fra Gentofte Kirke til Maria Bebudelsesdag

Gentofte Kirke er midlertidigt lukket

Kære alle borgere i Gentofte sogn

Nok er kirken lukket, og I kan ikke komme til kirken

Det skal ikke hindre kirken i at komme til jer. Præsterne i Gentofte kirke Dorte Østergaard Christensen, Lotte Nielsen Forchammer og Hanne Bang er klar til at tage imod opkald og tage samtaler med alle, der har brug for det. Se mere

Nyt fra sognet

Sognepræst Adam Garff holder barselsorlov fra 15. marts til 20. juni.

Sognepræst Lotte Nielsen Forchammer varetager embedet i orlovsperioden. Se mere

Kontakt Lotte Forchammer

GO' SØNDAG! Her kommer et par tanker til midfaste søndag fra Lotte Forchhammer læs her

Koncert AFLYST

Koncert

Tirsdag 31. marts kl. 19:30 - 21:00

Gentofte Kirke

Fredagsmøde AFLYST

Fredagsmøde

Fredag 3. april kl. 14:00 - 16:00

Gentofte sognegård

Dåbsgudstjenste AFLYST

Dåbsgudstjenste

Lørdag 4. april kl. 11:00 - 12:00

Højmesse AFLYST

Højmesse

Søndag 5. april kl. 10:30 - 11:30

Gentofte Kirke

Dåb

Ønskes dåb i Gentofte Kirke kontaktes kordegnekontoret eller en af præsterne for nærmere aftale herom. Se mere

Vielse

Ønskes vielse eller kirkelig velsignelse foretaget i Gentofte Kirke, bedes man kontakte en af sognets præster for nærmere aftale herom. Se mere

Aftale om begravelse eller bisættelse aftales med en af sognets præster.
Normale tider er kl. 12:30 og 14:00. Se mere

Musik i Gentofte Kirke

Gentofte Kirke danner hvert år rammen om et stort antal klassiske koncerter. Ved de månedlige fyraftenskoncerter bydes der på er varieret program af solister og kammermusikkere på højeste niveau. Jævnligt fremføres der større værker og kantater for kor og orkester af komponister som Bach og Händel. Desuden har Det Danske Pigekor hjemsted i kirken.

Gentofte sogns historie

Gentofte Kirke er den ældste kirke i Gentofte Kommune. Den er opført i 1100-tallet og kan med stor sandsynlighed dateres til 1176.
Gentofte var dengang en lille landsby, og sognets udstrækning svarede til det, der i dag udgør hele Gentofte Kommune.
Se mere om kirkens historie

Per Kirkebys glasmalerier og alterbillede se mere