Højmesse 3. s. e. påske

Konfirmation 4. s. e. påske

Søndag 29. april kl. 10:00 - 11:00

Syng med os den 22. april kl. 16:00

Syng-Sammen-Koncert med Det Danske Juniorkor. Dirigent Pia Boysen, liturg Leif Evald

C4 Vokalensemble fredag den 4. maj kl. 16:30

Christian IV´s Vokalensemble spiller musik fra 1500-tallets Rom af Palestrina, Allegri m.fl. Se mere

Højskolelørdag

Lørdag den 5. maj kl. 10:30 - 14:00

"Sorg - når du mister" Foredrag ved sogne- og hospitalspræst Hanne Bang. Se mere

Torsdage i marts og april kl. 10:00

Oplev musikkens poetiske univers med dit barn i Gentofte Kirke
Se mere

Dåb

Ønskes dåb i Gentofte Kirke kontaktes kordegnekontoret eller en af præsterne for nærmere aftale herom.
Efterfølgende udfyldes dåbstilmeldingen og sendes. Gå til tilmelding her

Vielse

Ønskes vielse eller kirkelig velsignelse foretaget i Gentofte Kirke, bedes man kontakte kordegnekontoret eller en af præsterne for nærmere aftale herom.

Aftale om begravelse eller bisættelse aftales med en af sognets præster.
Normale tider for begravelse eller bisættelse er kl. 12:30 og 14:00.

Musik i Gentofte Kirke

Gentofte Kirke danner hvert år rammen om et stort antal klassiske koncerter. Ved de månedlige fyraftenskoncerter bydes der på er varieret program af solister og kammermusikkere på højeste niveau. Jævnligt fremføres der større værker og kantater for kor og orkester af komponister som Bach og Händel. Desuden har Det Danske Pigekor og Det Danske Juniorkor, og kirkens professionelle Kantori også hjemsted i kirken, der alle bidrager til kirkens rige musikliv.

Gentofte sogns historie

Gentofte Kirke er den ældste kirke i Gentofte Kommune. Den er opført i 1100-tallet og kan med stor sandsynlighed dateres til 1176.
Gentofte var dengang en lille landsby, og sognets udstrækning svarede til det, der i dag udgør hele Gentofte Kommune.
Se mere om kirkens historie her

Per Kirkebys glasmalerier og alterbillede se mere