Septuagesima

Søndag 3. marts kl. 10:30 - 11:30

Ny præst

i Gentofte sogn per 1. februar

Sognepræst Adam Garff er tiltrådt sit embede 1. februar og indsættes den 24. februar. Se mere

Fredagsmøde

Den 1. marts kl. 14:00 i sognegården

"Mine rødder i barndom, som præst og i kvindebevægelsen", foredrag ved cand. theol. Lis Bisgaard. se mere

Koncert

Fyraftenskoncert den 22. marts kl. 16:30

Med Anker Sigfusson, cello og Ruben Munk, orgel. Bachs cellosuite nr. 1 og 4 samt triosonate for orgel i d-mol

Kirkekunst

af kunstneren Per Kirkeby i Gentofte Kirke

Besøg Gentofte Kirke og oplev Per Kirkebys glasmalerier og alterbillede. Se mere

Dåb

Ønskes dåb i Gentofte Kirke kontaktes kordegnekontoret eller en af præsterne for nærmere aftale herom.
Efterfølgende udfyldes dåbstilmeldingen

Vielse

Ønskes vielse eller kirkelig velsignelse foretaget i Gentofte Kirke, bedes man kontakte en af sognets præster for nærmere aftale herom. Se mere

Aftale om begravelse eller bisættelse aftales med en af sognets præster.
Normale tider for begravelse eller bisættelse er kl. 12:30 og 14:00. Se mere

Musik i Gentofte Kirke

Gentofte Kirke danner hvert år rammen om et stort antal klassiske koncerter. Ved de månedlige fyraftenskoncerter bydes der på er varieret program af solister og kammermusikkere på højeste niveau. Jævnligt fremføres der større værker og kantater for kor og orkester af komponister som Bach og Händel. Desuden har Det Danske Pigekor hjemsted i kirken.

Gentofte sogns historie

Gentofte Kirke er den ældste kirke i Gentofte Kommune. Den er opført i 1100-tallet og kan med stor sandsynlighed dateres til 1176.
Gentofte var dengang en lille landsby, og sognets udstrækning svarede til det, der i dag udgør hele Gentofte Kommune.
Se mere om kirkens historie

Per Kirkebys glasmalerier og alterbillede se mere