Kunst i Kirker

29. - 30. oktober i Gentofte Kirke
Kirken er åben 10.00-.16.00

Kunst i Kirken fylder weekenden i provstiets 8 kirker med kunst. I Gentofte Kirke er det skulptøren Hans Pauli Olsen.

Hans Pauli Olsen er en anerkendt billedhugger. Er født i Torshavn og bor i København. Han er medlem af Akademiets Kunstnersamfund (Bil­ledhuggersektionen), Grønningen, Føroysk Myndlistafolk og Billedkunstnernes Forbund. Han er mere en skulptør end en billedhugger. Han hugger ikke sine skulpturer ud af materialer som marmor eller granit, men modellerer dem op mest i ler og for­mer dem som en sum af mange mindre former, indtil formerne danner det billede, han søger.

Kunst i Kirker arrangeres af initiativtager og kunstner Charlotte Tønder i samarbejde med kurator Helle Borre, KBH Kunst. KIK er støttet af Gentofte Kommunes kulturpulje og Gentofte Provsti og afholdes for 3. år i træk.

Læs mere om kunst i kirker her.