INDSAMLING TIL FOLKEKIRKENS NØDHJÆLP 2021

Vil du hjælpe os med at samle ind til verdens fattigste? Det betyder alverden. For andet år I træk må vi opgive at gå fra dør til dør for at samle ind. I stedet gør vi det digitalt. Men der er stadig brug for din hjælp. 

Sådan samler vi ind 
Selvom det er digitalt, samler vi stadig ind som et hold for  Gentofte Sogn.  Vi har oprettet en indsamling, som vi håber du vil være en del af. Når du klikker dig ind via linket, kan du i venstre side af indsamlingssiden vælge: "Vær med på holdet".  

At være med på holdet betyder, at du opretter en personlig digital indsamling, som du efterfølgende deler med familie, venner og andre mulige donorer i hele landet.  Du kan dele din indsamling på Facebook, LinkedIn, Twitter og andre sociale platforme. Du kan også sende linket i en mail, til personer i din omgangskreds, hvis du ønsker det. 

Du kan hele tiden nemt følge med i, hvad du har samlet ind på din indsamlingsside. Og som en del af holdet, tæller dit indsamlede beløb samtidig med i holdets samlede resultat.  


Med fem klik er du i gang  
Du kan starte din indsamling allerede i dag og samle ind helt til d. 14. marts, hvor vi oprindelig skulle have stemt dørklokker. Det kræver kun 5 klik, så er du i gang. Det betyder heldigvis ikke noget for dem, vi hjælper, om støtten er samlet ind fysisk eller digitalt.  Det betyder noget, at den når frem. 

Klik her for at gå til indsamlingssiden