Loppemarked

og fortælling for børn i alderen op til 14 år

Søndag den 11. juni kl. 12-16 afholdes loppemarked for børn under Linden ved præstegården. Du får også gode historier fra tidligere sognepræst ved Vangede Kirke, Jakob Rönnow. Vil du have en stand (1x1m) tilmelder du dig her og booker via MobilePay 20766158. Pris 100 kr. I besked til modtager skrives: MP SD + Navn på Afsender. Salg af stande, kaffe og kage går ubeskåret til Gentofte Kirkes Menighedspleje, som blandt andet financierer den julehjælp, som hvert år uddeles til borgere i Gentofte sogn.

Programmet er som følger

Kl. 10.00 Opstilling og klargøring ved borde under Linden i gården. Bliver det regnvejr flytter vi inden døre.

Kl. 12.00 Loppemarked åbner

Kl. 13.30 Fortællinger for børn og barnlige sjæle ved seniorpræst Jakob Rønnov

Kl. 14.00 Loppemarkedet fortsætter

Kl. 16.00 Loppemarkedet lukker

Vigtigt: Max. 10 tilmeldte.  Der vil være mulighed for dobbelt så mange deltagere, hvis der i ugen op til arrangementet meldes om godt vejr den 11. juni. Derfor ring og hør i ugen op til, i fald at der lukket for tilmelding.

For yderligere information skriv eller ring til sognepræst Hanne Bang Haba@km.dk  Tlf.: 24850635

Klik her for tilmelding