Fredagsmøde

ET MØDESTED FOR INDSIGT - EKSISTENS - SAMVÆR

Fredag den 1. marts kl. 14:00:

”Mine rødder i barndom, som præst og i kvindebevægelsen!” Lis Bisgaard, Vanløse, er uddannet cand. theol. tidl. sognepræst, højskoleleder, byrådsmedlem m.v. Hun voksede op i en arbejderfamilie, kontorudlært, gik på studenterkursus, blev en mønsterbryder og blev teolog. Var i mange år præst i Randers og Århus, var aktiv i kvindebevægelsen, leder af naturskole på Læsø og m.m.

Fredag den 5. april kl. 14:00:

"Dagen er en solopgang – indblik i salmeværkstedet!". Tidl. sognepræst, forfatter og salmeskriver Niels Johansen, Kokkedal, har gennem årene udgivet mange romaner, noveller og digte. Derudover har han også skrevet salmer. ”Lad os synge nye salmer og sange!” siger han. ”Men har vi brug for nye salmer? Og hvorfor skriver vi salmedigtere, som vi gør?”

Kirkebil til møderne kan bestilles ved at ringe til kirkekontoret

​Telefon: 39 65 05 03

Møderne er arrangeret af Gentofte sogns menighedsråd

Fredagsmøderne finder sted i Gentofte sognegård, Gentoftegade 23

Tilmelding er ikke nødvendig!