ET MØDESTED FOR INDSIGT - EKSISTENS - SAMVÆR

Fredag den 13. september kl. 14:00

Rejseleder Peer Faurskov: Sumatra, en rigdom af natur og kultur

Rejseleder Peer Faurskov viser billeder og fortæller om den vestindonesiske ø Sumatra. Undervejs i foredraget vil han komme ind på øens dramatiske historie og storslåede natur, men også berette om de første kristne missionærer på øen i 1800-tallet, samt om det store kristne mindretal, der i dag holder til på øen.

Fredag den 4. oktober kl. 14:00

Sognepræst Adam Garff:  Dantes kærligheder - om rejsen til Helvede og tilbage igen

Gentofte Kirkes sognepræst vil denne eftermiddag fortælle om en af litteraturhistoriens mest imponerende og skræmmende værker, Dantes Guddommelige Komedie. Foredraget er en introduktion til digteren og en litterær vandring gennem hovedværket med ophold ved de rystende og dramatiske højdepunkter på vandringen gennem Helvede, Skærsilden og Paradiset - og tilbage igen.

Fredag den 1. november kl. 14:00

Cand.mag. Unna Hvid: Om at skrive sin livsfortælling i tide

Alle har en spændende livshistorie, som fortjener at blive fortalt. Det behøver man ikke være rig eller berømt for. Når den først er skrevet ned, kan den leve for altid, og kommende generationer i familie og slægt kan have glæde af den og lære af den. I foredraget kommer Unna Hvid med råd og gode ideer til at komme i gang med at skrive og give forslag til, hvordan eksempelvis familiemedlemmer kan bidrage til skriveprocessen og dermed gøre det til et fælles projekt.

Fredag den 6. december kl. 14:00

Fælles julehygge med oplæsning af julefortællinger og fællessang

Vi runder efterårets fredagsmøder af med julestue, hvor kirkens præster læser op fra juleeventyr og Det Ny Testamente, ligesom vi også skal synge en perlerække af jule- og vintersange fra Højskolesangbogen.

Kirkebil til møderne kan bestilles ved at ringe til kirkekontoret

​Telefon: 39 65 05 03

Møderne er arrangeret af Gentofte sogns menighedsråd og finder sted fire gange om foråret og fire gange i efteråret

Fredagsmøderne finder sted i Gentofte sognegård, Gentoftegade 23

Tilmelding er ikke nødvendig!