ET MØDESTED FOR INDSIGT - EKSISTENS - SAMVÆR

Fredag den 1. november kl. 14:00

Cand.mag. Unna Hvid: Om at skrive sin livsfortælling i tide

Alle har en spændende livshistorie, som fortjener at blive fortalt. Det behøver man ikke være rig eller berømt for. Når den først er skrevet ned, kan den leve for altid, og kommende generationer i familie og slægt kan have glæde af den og lære af den. I foredraget kommer Unna Hvid med råd og gode ideer til at komme i gang med at skrive og give forslag til, hvordan eksempelvis familiemedlemmer kan bidrage til skriveprocessen og dermed gøre det til et fælles projekt.

Fredag den 6. december kl. 14:00

Fælles julehygge med oplæsning af julefortællinger og fællessang

Vi runder efterårets fredagsmøder af med julestue, hvor kirkens præster læser op fra juleeventyr og Det Ny Testamente, ligesom vi også skal synge en perlerække af jule- og vintersange fra Højskolesangbogen.

Kirkebil til møderne kan bestilles ved at ringe til kirkekontoret

​Telefon: 39 65 05 03

Møderne er arrangeret af Gentofte sogns menighedsråd og finder sted fire gange om foråret og fire gange i efteråret

Fredagsmøderne finder sted i Gentofte sognegård, Gentoftegade 23

Tilmelding er ikke nødvendig!